menu

kokox

stickymenu

ANIKI GEOGRAPHICA YENILIKLER / ANIKI GEOGRAPHICA UPDATES

Geographica paket ön yüz.

Aniki Geographica Seyyahın Defter Sistemini daha önceki yazımda sizlere tanıtmıştım. Sonrasında Geographica'ya gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Sizlerin gösterdiği bu ilgiye ben de Geographica da bazı eklenti ve yenilikler yaparak mukabele etmek istedim. Midori gibi markalarda olmayan veya bir bedel karşılığında satılan gündelik yaşamınıza yönelik tüm eklentileri daha kaliteli üreterek Geographica'ya ekledim.

Geographica bundan sonra daha da şık bir ambalajla elinize ulaşacak. Geographica ambalajında 1. kalite kraft bir zarf kullanıyoruz. Zarfın üzeri hem adınıza yazılı hem de 30'lu yıllardaki posta damgaları süslü. Zarfın kapağını, ürünün size özel olduğunu belirtmek için saten fiyonk ve güneş kursu sembollü bir mühür mumu ile kapatıyorum.

Geographica paket arka yüz

Gündelik hayatınıza yönelik olarak küçük not kağıtları, ehliyet, kredi kartı ve buna benzer kıvır zıvırları rahatça saklayabileceğiniz 5 yapraklı, şeffaf naylon depolama bölgesi Geographica'yı daha fonksiyonel yapmak için eklendi. Eğer hoşunuza gitmez ise rahatlıkla çıkartıp dışarı alabiliyorsunuz.


Geographica'nın derisinin zarar görmemesi için özel bir cins kadifeden bir kese hazırladık. Bu kadife kese iki kat halinde dikildi ki hem çanta içindeki sürtünmelerden zarar görmesin hem de ikinci kat kadife içindeki Geographica deriyi ve üzerindeki gümüş detayları parlatarak bakım yapsın.


Çift kat kadife kesenin Midori'den ebatça büyük olan Geographica'yı güvenle tutabilmesi için ağzına kahve kızıla dönük renkte floş bir ip geçirildi. Bu zarif ip yardımıyla kesenin ağzını rahatlıkla büzüp açabiliyorsunuz.
Geographica kesesinin çift kat oluşunun bir yararı da, lastiğe takacağınız dolmakaleminizi hem çizilmelere karşı koruması hem de parlatması. Tabii, bu durumda altı deri üstü kadife sarmalanmış dolmakaleminizin tatlı rüyalara dalması kaçınılmaz.


Geographica setinin içine seyahatlerinizde her türlü koşulda Geographica, kalem, pasaport gibi gerekli olanları yanınızda taşıyabilmeniz için bir tarafı siyah bir tarafı şeffaf bir naylon taşıma çantası ekledik. Bu naylon çanta hem fermuarlı hem de suya dayanıklı. Ağzı sıkıca kapanarak içindekileri emniyetle taşıyabiliyor. Yazımla ilgili neyiniz var neyiniz yok koyun içine, sizinle birlikte seyahat etsin.



Şimdi, herkes acaba bu kadar yeniliğin altından bütçeyle ilgili bir şey çıkacak mı? diye merak ediyordur. Aniki Geographica'nın ederinde en ufak bir değişiklik yok. Tüm eklentiler fiyatının içine dahil.


Bir güzel haber de daha önce Aniki Geographica edinmiş olanlara. Geographica yedek defter seti sipariş edecek tüm önceki Geographica sahiplerine bütün eklentiler bedava. Bu yükseltme seti de onlara yedek defterleriyle birlikte gönderilecek.

Umarım Aniki Geographica bu son haliyle sizleri mutlu eder, güzel hatıralara ev sahipliği yapar.








blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy