menu

kokox

stickymenu

2011 YENİ YIL HEDİYESİ

Bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla hiç kullanılmamış taze ümitlerle girmeye doğru gidiyoruz. Yeni yılı uzaklardan sönük, cılız ışıklar gibi gözüken hanelerde kimimiz yalnız, kimimiz ailesi, bazılarımız dostlarıyla kimilerimiz de can tanesi, sevdiği/sevdikleriyle girecek. Yeni yıla yalnız girmemek ise Tanrı'nın önemli bir lütfu ve ayrıcalık.
Bugünlerde bu ayrıcalığın farkında olanlarımız sevdiklerine bu farklılığın bilincinde olduklarını anlatmak, onları farklılaştırmak ve biricikleştirmek için hediye bulma telaşı içindeler.
En zor şeylerdendir hediye seçebilmek. Dikkatimizi çekmez ama hep biricikleştirmek istediğimizin beğeneceği değil de kendi beğendiğimiz hediyeleri alırız aslında, onlara.
Bu yılbaşında onlara bir defter ve bir dolmakalem hediye edin. O defterin ilk sayfasına ona hitaben hissettiklerinizi yazın. İz bırakın kendi ellerinizle kendi ruhunuzdan ve kendi içsel malzemenizle. Ama mutlaka yazın. Onu ilişkinizin belleği ile ilgili kayıt düşmeye teşvik edin güzel bir defterin sayfalarına. Yazamıyorsanız eğer, bir çöp adam, bir çöp kadın, bir kalp ya da bir çöp çocuk çizin yeter.. Hediye paketiniz alelade olmasın. Seçip satın alacağınız güzel bir kaplama kağıdına bez bir kurdela ile paketlettirin ya da siz paketleyin içindekilerin asaletine uygun renklerde..
Gelin sevdiklerinize deneyip kalitesine bizim de kefil olabileceğimiz pırıl pırıl bir ARWEY defter ile test ettiğimiz güzel bir SCHNEIDER ID dolmakalem alın.. Birlikteliğinizin kitabını yazın.. Hem de ikisi için 41 YTL lik bir bütçeye..
Nereden mi ? seçeceksiniz. İşte ikisi için de cevaplarımız.
ARWEY defterler için

SCHNEIDER ID dolmakalem için
...

Tüm okuyucularımıza, birlikte olabileceğimiz mutlu ve sağlıklı bir 2011 yılı dileklerim ile...



blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy