menu

kokox

stickymenu

DEFTERİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN

Gelin bir farklılık yaratın ve defterinizi kişiselleştirin. Sizlerinde bildiği gibi zaman zaman aynı defteri kullanan insanlarla aynı mekanlarda bulunma şansı/şansızlığı karşımıza çıkabiliyor. İki aynı defter ama birinin diğerinden farkı yok. Orada anlıyorsunuz ki defteriniz sizi yansıtmıyor, içine yazdıklarınızın haricinde.
Defterinizi aynı defterlerden farklı kılmak ve sizden izler taşımasını, sizi yansıtmasını sağlayacak bir iki önerim olacak.
Bu yıl başında kullanmaya başladığım ARWEY Flavin defterimi bana özel kılmak için yılbaşının ertesi günü postahaneye gittim ve yukarıdaki pulu alıp postacıdan yeni yılın ilk günü damgasını vurmasını istedim. Aynı şeyi defterinizin son sayfası içinde yılın son günü damgasıyla yapabilirsiniz. Daha fazla örnek mi istiyorsunuz..
Tatile gittiğiniz yörelerde de aynı şekilde bir pul alıp o sayfaya yapıştırın ve postahaneden damgalamasını isteyin. Gemiyle mi seyahat ediyorsunuz; gişelerde mutlaka iskelenin bir damgası vardır. Açın sayfanızı oraya da bir mühür. Aynı şeyi tren istasyonlarında da yapabilirsiniz. Eğer bu seyahatlerde kullandığınız biletleri atmadıysanız defterinizin bir sayfasına yapıştırın hemen. Sizin için bir anlam ifade eden ya da izinin kalmasını istediğiniz her şeyi defterinize yapıştırabilirsiniz. Yazmak istemediğiniz günlerde, elinizden geldiğince çöp adamlarla ifade edin hissettiklerinizi. Elinizden geliyorsa çizin, resimlendirin, kolajlar yapın.. İçinizden nasıl geliyorsa içsel malzemenizle.. Sonsuza kadar biricik ve size ait kılın defterinizi ...
CopyrightAll rights reserved by Kathrin Jebsen-Marwedel



blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy