menu

kokox

stickymenu

QUO VADIS ve YAZMAK KEYİFTİR



EXACLAIR, merkezi ABD New Yorkta Amerikalı Exacompta ve Fransız Clairefontaine firmalarının iştirakiyle kurulmuş olan büyük bir kağıt ve kırtasiye firması. Clairefontaine, Rhodia ve QuoVadis gibi prestijli defterler ve kağıt ürünleriyle ajandaları ABD de üretiyor. Aynı zamanda G.LALO, J.Herbin gibi markaları da ABD'ye ithal ediyorlarBu firmaya ait Quo Vadis Blog başlığı altında yazılar yayınlayan ve kırtasiye severler arasında çok tanınan, sevilen bir blog ları var.
Quo Vadis Blog cuma günleri o haftayı değerlendirmek amacıyla "Cuma Günleri Mütalaları" başlığı altında bir yazı yayınlıyor. 12 Ağustos 2011 tarihinde ise kendilerinin Cuma Değerlendirmelerinde yazdıkları yazıda YAZMAK KEYİFTİR i konu etmişler. Kendilerine teşekkür ederken sevgilerimizi gönderiyoruz.
Böylece YAZMAK KEYİFTİR blogunuz yurtdışında ilk olarak ABD de bir firmanın resmi blogunda konu edilme şerefine nail oldu. Bu mutlu haberi siz okuyucu ailemizle paylaşma sevinciyle bu satırları kaleme almış oldum. Bu başarı da hepinizin katkısı var ve sizlere de ait. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sevgiyle...

EXACLAIR is a cooperation of famous French paper manufacturer Clairefontaine with American company named EXACOMPTA for manufacturing prestigious QuoVadis, Clairefontaine, Rhodia notebooks and planners in USA. EXACLAIR is also a main distributor of G. LALO and J. Herbin brands. They are publishing regularly a "Friday Review Roundup" article in their official Quo Vadis Blog. Now on 12 August 2011, they told about our PLEASURE TO WRITE blog as a selected blog for "New Quo Vadis Habana Ivory Paper" subtitle. Many thanks to EXACLAIR and EXACOMPTA that they selected and introduced our blog for Quo Vadis Ivory Paper.

EXACLAIR est une société établie aux Etats Unis avec la participation de fameux papier fabricant français Clairefontaine et la société americaine Exacompta pour produire des carnets, des cahiers et des ajandas de Clairefontaine, Rhodia et Quo Vadis sur le térritoire americaine. Exaclair est aussi unique distributeur des produits de G. LALO et de J. Herbin. Chaque vendredi ils publient regulierement un article sur leur Quo Vadis Blog pour analyser toute la semaine. En 12 Aout 2011, ils ont publié leur reguliere vendredi article en choisisant notre blog nommé "PLAISIR D'ECRIRE" pour presenter sur le sujet de "Nouveau Quo Vadis En Papier Ivoire". Merci au Quo Vadis et au Exacompta de nous choisir et de nous présenter sur leur blog officiel .










blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy