menu

kokox

stickymenu

PLATINUM 3776 MAKI-e MUSIC NIB FOUNTAIN PEN


Uzun zamandır dolmakalemin dalağı, böbreği, ciğeri derken burası sakatatçı dükkanına döndüydü. Düşman çatlatmak için "Aa be, bakasın! Gucam Bana Ne Almıştır" gibisinden bir şeyler olmasın diye pek fazla bir şey ortaya çıkartmıyorum. Bir güzellik olsun, kasap buzdolabında bacaklarından asılı duran mabadına gül tıkılmış garibim koyun misali vitrine cicili bir şey koyayım da dikkat çeksin dedim.

Dolmakalemimiz ana gövde olarak siyah bir Platinum 3776. Fakat gövdesi geleneksel Japon Maki-e sanatıyla elde süslenmiş. Maki-e sanatı öyle bir şey ki; dolmakalem her işlem için ayrı bir ustaya yolculuk yaparken bilgeleşiyor, kendine geliyor ve de güzelleşiyor. Onca işlemden geçen böyle bir dolmakalemi kullanıyor muyum? sorusunu sakın sormayın. Zira bayramlık kırmızı papuçlar gibi yatak altında. Ben hakka yürüyünce yapılacak kına merasiminde yeri öğrendiniz artık, gizlice sızıp gerekeni yaparsınız..


Bu arz-ı endam etmiş olan Japon güzellik resimdeki haliyle satışta değil. Satışta olan sürüm, standart bir 14 ayar altın uç ile. Fakat bunun üstünde 14 ayar 1,5 mm. civarında Music uç var. Anlayacağınız bir melezleme var. Şimdilik fazla kurcalamadım. Fakat geniş bir zaman aralığında kurcalayıp sizler için yazarım.




blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy