menu

kokox

stickymenu

YENİ ARA YÜZ / NEW INTERFACE

Farkındayım uzunca bir süreden bu yana yeni yazı çıkmıyor. Hem 40 derecelerin üstünde seyreden sıcaklar hem de milletçe hal-i pür melalimiz sebebiyle pek tezgahtan iş çıkmıyor. Gelen elektronik postalarla ilgilenerek günleri tüketip duruyorum. Elektronik postalarda YAZMAK KEYİFTİR içinde aranılanların zor bulunması gibi haklı yakınmalar vardı. Ben de yazı yazmayarak yaptığım hayırsızlığı YAZMAK KEYİFTİR in ara yüzünü değiştirerek hayra tahvil etmek istedim. Uzunca bir kod yazma işleminden sonra YAZMAK KEYİFTİR i biraz daha derli toplu hale getirmeye çalıştım.

Neler yaptım kısaca sıralarsam;
  • Menülerden aranılanın bulunmasının yanına bir çok şeyi ana sayfada sınıflandırmaya çalıştım.
  • Son yazılmış olan beş makale ana sayfada artık resimleri ve kısa bir özetiyle birlikte gösteriliyor
  • Görseli daha kuvvetli bir ATLAS ekleyerek bunun içine Dolmakalem, Mürekkep takas bölümleri, YAZMAK KEYİFTİR deki tüm konu başlıklarına göre okuma yapabileceğiniz bir site haritası ve sorularınızın cevaplanabileceği sorunlar sayfasına direkt ulaşımı ekledim.
  • Son yazılmış on makale ise tarih sırasına göre yine ana sayfada başlıklarıyla listeleniyor.
  • Ana sayfa içinde rahat ulaşabilmeniz için Dolmakalem, Mürekkep, Defter ve Kağıt kategorisinde yer alan yayınlanmış son beş yazı kendilerine ait kategoride başlıklarıyla listeleniyor

Bildiğiniz gibi Blogger ın taşınabilir cihaz ara yüzü okuyucuya fazla seçenek sunmuyor ve telefonlarda bir takım sıkıntılara yol açıyor. Bu yüzden ana sayfadaki değişikliklere ek olarak Yazmak Keyiftirin taşınabilir cihazlarda kullanabileceğiniz bir ara yüzünü de bitirip devreye aldım. Yazmak Keyiftiri artık taşınabilir cihazlarınızda yatay ya da dikey olarak çekinmeden kullanabilirsiniz.


Mobil ara yüzün ana sayfasında son beş makalenin özetiyle okuma bağlantıları ve popüler yayınlar mevcut. Tabii ki içerik bu kadarla sınırlı değil.


Ana sayfanın sol üst köşesindeki yeşil renkli kutuda yer alan hamburger menüye dokunarak tüm taşınabilir cihazlarınızda Yazmak Keyiftirin sayfalarına dileğiniz gibi ulaşabilirsiniz.


Açılan hamburger menüdeki Yararlı Sayfalar seçeneğinin karşısındaki yeşil artı işaretine dokunduğunuzda diğer seçeneklerde açılıyor. Buradaki seçenekleri de dokunarak kullanabilirsiniz. Taşınabilir cihaz sürümündeki en mühim özelliklerden bir tanesi de Disqus yorum sistemini artık sıkıntı çekmeden telefon veya tabletinizden rahatça kullanabilmeniz.
Yeşil renkli hamburger menünün yanındaki arama kutusunun içine dilediğinizi yazarak Yazmak Keyiftir içinde arama yaptırabilir ve isteğinize ulaşabilirsiniz.

Umarım tüm okuyucular için yarayışlı olur. Çıkan problemleri (cihaz adı modeliyle birlikte) ve önerilerinizi buraya yorum olarak bırakırsanız en iyisini beraberce gerçekleştirme şansını yakalarız.







blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy