menu

kokox

stickymenu

MÜREKKEP ŞİŞESİ VE KALEMTRAŞ / INK BOTTLE CONVERTED TO PENCIL SHARPENER


Ustalarımızdan anlattığı hikayede, kiminin dünya hayatı çoklukla kimininkiyse yoklukla imtahandan ibaret imiş. Yokluk hırpalasa da daha yaratıcı yapıyor insanı. Her şeye daha farklı bakıyor ve yaratmak adına hayal ederek beyninizi sürekli çalıştırıyorsunuz.

Mutfakta bulaşıkları temizleme gailesiyle uğraşırken boşalan mürekkeb şişelerini de yıkayayım istedim. Şişeleri yıkayıpta süzülmeleri için evye kenarına yerleştirdim. Kül tabağı muhtevasını da çöpe boca ederken kurşun kalem yongalarına gözlerim takıldı. Ellerimi ve mürekkeb şişesini kurulayıp oturdum masa başına.




Eski bir plastik kalemtraş içi ve mürekkeb şişesinden farklı ve güzel bir kalemtraş ortaya çıktı. Her iki malzemede atıl olmaktan kurtulup yeniden farklı bir hayata doğdular. Piyasada içi sökülebilen bir sürü kalemtraş var. Boş mürekkep şişeleri de nasıl olsa bizlerin elinin altında. Kapağa bir/iki delik ve birazda yapıştırıcıyla yeni bir şey üretmenin keyfini sizler de yaşayabilirsiniz.



Yeni bir haftaya başlarken boşalan mürekkep şişeleri hakkında kartuş, ataç, raptiye, tutkal, saklama şişesi, vb. gibi yaratıcı fikirleri bulup burada paylaşırsanız hep beraber öğrenir ve zengileşiriz.







blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy