menu

kokox

stickymenu

DOLMAKALEM TIKANIKLIĞINA HIZLI ÇÖZÜM / A QUICK RESPONSE FOR FOUNTAIN PEN CLOG


Havalar aniden normallerin üzerinde seyretmeye başlayınca dolmakalemlerde çok sık ve kısa sürelerde tıkanır oldu. İmkanların genelde kısıtlı ve gözlerin üzerinizde olduğu bir toplantıda dolmakaleminizin tıkanacağı tutarsa ne yaparsınız ?.

Hiç paniklemeye gerek yok. Kısa ve kolay bir işlemden sonra dolmakaleminizin nezlesi ve geniz kuruluğu geçecek ve eskisi gibi yazmaya devam edecektir.

Toplantılarda, büyük sıklıkla çay, kahve, su ve de AYRAN ikramı vardır ve masanın üstünde, hemen önünüzde durur. Bir kağıt peçeteye kaşık ya da su şişesinden dökeceğiniz sıvı, dolmakaleminizin dolayısıyla da sizin kurtarıcınız olacaktır. Islatmış olduğunuz ıslak mendilin içine resimde görüldüğü gibi dolmakaleminizin ucunu yerleştirip sarmalayınız. Ve bir müddet uç ve damağın ıslak kalmasını sağlayınız. Böylece mendildeki sıvı kapilari hareketiyle damakta yürüyerek tıkanıklığı yumuşatıp açacaktır. Bu yöntemle dolmakaleminizi sirkelemek ve ortalığı berbat etmek durumunda kalmayacaksınız.

Aynı şeyi kağıt mendile biraz daha fazla su dökerek gün içinde dolmakaleminize küçük banyo yaptırmakta da kullanabilirsiniz.





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy