menu

kokox

stickymenu

THE CONTAINER NOTEBOOK


Bir önceki yazımda deri kapakları olan seyahat tipi defterlerden bahsetmiştim. Bunun üzerine yaptığım araştırmada okurlarımızın yardımıyla yeni ve yerli bir defter üreticisiyle tanışma imkanı buldum.
Defterlerin üreticisi Yılmazlar Ofset ve defterlerinin markası ise thecontainernotebook. Web sayfalarının tasarımı ve görselleri son derece iyi hazırlanmış. Çiçeği burnunda bir marka ile kaliteli defter üretmeyi ilke edinmiş bu firma sahibiyle, hem sıcak hem de bir abi-kardeş anlayışı doğdu, telefon konuşmalarımızda. İncelik gösterip ricam üzerine, incelenmeleri için yukarıdaki örnek defterleri göndermişler. Kendisine teşekkür ediyorum.
Thecontainernotebook, kalitesiyle şu anda yurdumuzun 150'ye yakın seçkin kırtasiye mağazasında yer alıyormuş. Markanın ismine bakılınca, anlaşılıyor ki, yurt dışı pazarını da hedefliyorlar. Yerli üretim bir defter markasının dünya pazarlarında olması bizim içinde sevinç kaynağı olacak. Thecontainernotebook'a başarılar dilerken bu markanın defterlerini inceliyeceğim yazılarda görüşmek üzere hoşça kalın.





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy