menu

kokox

stickymenu

QUO VADIS HABANA GELDİ


Mayıs ayında defter camiasında hem saygın hem de kalite merdivenlerinin üst basamaklarında yeri olan, Quo Vadis defterlerin amerikalı üreticisi EXACLAIR grubunun resmi bloglarına bir yorum bırakmıştım. Bu yorumdan etkilenen EXACLAIR yetkilileri YAZMAK KEYİFTİR blog una inceleme için yeni ürünleri HABANA FİLDİŞİ defterden bir adet hediye göndermişlerdi. Mayıs ayının son günlerinde yola çıkan zarf nihayet geçtiğimiz hafta elime ulaştı.
Kendilerine çok teşekkür ediyor ve en kısa zamanda Quo Vadis Habana ile ilgili izlenimlerimizi paylaşacağımı bildiriyorum.

In beginning of May, I commented on Quo Vadis USA official blog for a new Quo Vadis Habana Ivory announcements post. After my comment, Quo Vadis stuff decided to send me a new Quo Vadis Habana's sample with ivory paper for reviewing it. Now, after two months traveling, our lovely postman "Mustafa" deliver to us new Quo Vadis Habana Ivory package.
Many thanks and warm hugs to EXACLAIR stuff. And as soon as possible I will publish my Quo Vadis Habana's review.

C'était au début de Mai que j'ai laissé un critique sur le blog officiel de Quo Vadis pour l'annoncement du nouveau Quo Vadis Habana en papier de couleur ivoire. A cause de mon critique EXACLAIR a pris la decision de m'envoyer un examplaire de Quo Vadis Habana comme cadeau et pour prendre mes impressions a propos de nouveau Quo Vadis Habana. Et enfin apres deux mois de voyage, aujourd'hui j'ai bien reçu l'enveloppe qui contient le Habana.
Merci bien au EXACLAIR et avec mes amities cordiales. Je vais publier mon critique de Habana le plus vite possible.








blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy