menu

kokox

stickymenu

DOLLAR DEMONSTRATOR GELDİ

Sevgili Dolmakalemseverler, insan üzülsün mü sevinsin mi hani bilemez ya, ben de o haldeyim. Yukarıda gördüğünüz Dollar 717i Demonstrator, Karachi-İsveç ve ardından Türkiye ye uzanan çok zor bir yol katederek sizlere arzı endam etmek, tanışmak için elimize ulaştılar.
Gerçekten ölüp ölüp dirildim. Zira gümrükten bir ihtar notu ile geçtiler. Diğer bir tanıtım için getirttiğim başka dolmakalemler ise maalesef bedelleri gümrük muafiyetinin de altında olmasına rağmen takıldılar ve muhtemelen gümrüğe terk etmek zorunda kalacağım. Ciddi derecede canım sıkıldı. Ben insanlar yazsın, yazmayı sevsin diye paralanırken aralarında yüzlerce blogger ın da olduğu, iç çamaşırından rujuna, çorabından ayakkabısına yurt dışından paket posta ile getirten cinsi latif takımının strawberry internet sitesine 300 milyon abd$ ı ciro yaptırmasından ötürü paket posta maalesef artık getirtilemiyor. Ne gelirse gelsin üstüne kırmızı damgayı vuruyorlar.
Bir şeyin de dibine vurmadan, rezilliğini çıkarmadan ve başkalarına da zarar vermeden edemiyoruz. İlla hep tımarla, yasakla..
Onlar çoraplarını, papuçlarını, rujlarını memleketten de alabilirler ama dolmakalem ve mürekkeb ne yazık ki memleketimiz de üretilmiyor, üretilemiyor. Bu yazımı, Blogger yasağına bağırıp çağırıp sonrada Victoria Secrets tan malzeme yığanlara ithaf etmiş olayım.
Gerçekten izan yoksunu insanlardan ötürü 15 dolarlık dolmakaleme dilenci olurken bir de köpek olmak son derece acı...
Dollar Demonstrator e sahip olmak isteyen dolmakalem sever dostlar bu adresten mail atarak irtibat kurabilirler..




blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy