menu

kokox

stickymenu

ARWEY ANDRE DEFTER

ANDRE, ARWEY defter ailesinin genç, dinamik ve sevimli üyelerinden bir tanesi. Sert kapaklı yumuşak deri hissi verilmiş bir malzemeden 70gr. FSC sertifikaya sahip fildişi renkli kağıtlardan 208 sayfa olarak 11x16cm. ebadlarında üretilmiş. ANDRE nin diğer kardeşlerinin kapaklarında gri renkli derimsi malzeme kullanılmış. Birbirlerinden sırt renkleri ile ayrılıyorlar. Siyah, Gri, Kırmızı, Bej, Portakal ve Fıstık Yeşil sırt renkleri mevcut.
Cilt sırtlarında kaliteli keten bir kumaş kullanılmış ve gayet muntazam bir dikişle ön ve arka kapaklara birleştirilmiş. İlk sayfa kişisel bilgilerin yazıldığı bir bölüme ayrılmış. Sayfaları düz çizgisiz kağıttan oluşuyor ve size ciddi bir özgürlük alanı bırakıyor. Zannediyorum ACAR Group ta defterlerinin üretiminde sizlerin yaratıcılığını sınırlamamak için sayfaları çizgisiz olarak tasarlamış. Bunun defter tasarımı ve kullanıcılar açısından bir çok yararı var. Çizgili ve kareli kağıtlarda satır aralarını siz belirlemediğiniz için ister istemez kendinizi sıkıştırılmış ve baskı altında hissediyorsunuz. Bu da yazma tekniğinize ve yazınızın güzelliğine negatif yönde etki ediyor.
Çizgisiz kağıtlarda yaratıcılığınız ve el becerileriniz yönünde istediğiniz gibi çizimler grafikler yapabiliyor iken çizgili kağıtlarda hem grafikleriniz sınırlanıyor hem de arka plandaki çizgiler çizimlerinizi çirkinleştiriyor. ACAR Group çizgisiz kağıt avantajlarına ek olarak çizgili, kareli ve noktalı kağıt kullanmaya alışmış kullanıcılar için Andre nin arka cep içine sayfaların altına yerleştirebileceğiniz kartondan kare, çizgi, nokta şablonu koymuş. Simetri duygusunu da kaybetmeden bu şablonu kullanarak sayfalarına rahatlıkla yazabiliyorsunuz. Ayrıca bu karton şablonun kenarları cetvel olarak ölçekli çizimler yapmak için de kullanılabiliyor. Bu karton şablonun bizim testlerimizde şöyle bir yararını gördük. Sulu boya veya keçeli kalem kullanarak yaptığınız çizim sayfalarıyla arkadaki sayfa arasında bir tampon görevi görüyor.
Andre defter kağıdı aquarel, pastel, kuru boya, yarı ıslak gel, yarı ıslak dolma kalemlere çok iyi cevap veriyor. Islak kalemler ile arası pek iyi değil. Bu tip kalemlerde ise kalemin ucuna fazla yüklenmemek gerekiyor. Kağıdı 70gr ve yumuşak. Moleskine gibi defterlerde kullanılan kaba dokulu kağıtlardan değil. Islaklık testine 17 sn. gibi bir süre dayanabiliyor. Emiciliği ve kağıt dokusu son derece iyi. Lif yönleri ise düzgün. Sayfa köşeleri zarar görmemeleri için yuvarlanmış.
Kullanıcıları için ARWEY Andre'nin içinde tüm ARWEY defter ailesi bireylerinde olduğu gibi gündelik hayatın gerekleri göz önüne alınarak zekice tasarlanmış bir sürü kolaylık var, . Bunlardan bir tanesi de mikro perforeli arka sayfalar. Ben dahil bir çok kullanıcı, defterlerinden sırt yapısı bozulacağı için sayfa koparmak istemez. Fakat bir yere bir not iliştirmek ya da bırakmak istediğinizde bir parça kağıda ihtiyaç duyulur. ANDRE size arkadaki 8 mikro perforeli sayfasından, isterseniz yarım isterseniz tam boy not kağıdını sunuyor. Defteriniz bozulacak endişesi olmadan bu sayfalardan birine notunuzu yazarak zarifçe koparıp alıveriyorsunuz. Kolaylıklar bununla da bitmiyor..
ARWEY Andre'nin arka cebini hem çizgili kağıt şablonunu hem de alacağınız küçük not kağıtlarını saklamak için kullanabilirsiniz. Defterin arka bölümünde ise tüm dünya insanlarının ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış kolay ulaşılabilir bilgilendirme sayfaları var. Bunlar sırasıyla;
Seyahat Planlama Sayfaları, Ölçü Çevirim Tablosu, Roma Rakkamları, Uluslararası Giyim ve Ayakkabı Ölçüleri, Uluslararası Acil Numaralar, Yararlı Web Siteleri, Rakamlarla Tüm Dünya Ülkeleri Bilgileri, Uluslararası Telefon Kodları, Aylara Göre Dünya Şehirleri Ortalama Sıcaklıkları, Dünya Saat Dilimleri Haritası, Dünya Şehirleri Çapraz Mesafe Tablosu ve Bir Dünya Haritası.. Arka sayfalarında mini bir ansiklopedi saklı olduğunu düşünebilirsiniz.
ARWEY ANDRE gündelik hayatın gerekleri düşünülerek kullanıcısına fazla sayfa sunmak ilkesiyle hazırlanmış sağlam bir defter. Ebatları itibariyle hem elde hem de çantanızda rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz...

ARWEY ANDRE DEFTERİN TEST FOTOĞRAFLARI





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy