menu

kokox

stickymenu

2013 YENİ BİR YIL / 2013 A NEW YEAR


Yazmak Keyiftir 2009 yılında kurulsa da 2010 yılında yazılarını yayınlamaya başladı. Dolmakalemin elif'inden mürekkebin dibacesine varana kadar bir sürü konudan bahis açtık.

Öyle ya da böyle, kör topal üç sene geride kalmış. Burada yazmaya başladığımda bir kaç firmanın dolmakalemlerinden başkaca dolmakalem yokken şimdiler de o günlere nazire gibi bir çok dolmakalem markası yurdumuzda bulunur oldu.

Geçen üç sene içinde dolmakalemi ve yazmanın keyfini anlatabilmek için kah dilenci muamelesi kah saygı gördüm, kah yerden yere vurulup hakaret işiterek düşman ilan edildim.

Hep beraber geldiğimiz yerdeki yazmayı ve dolmakalemi seven insanların artışını gördükçe, kendime "iyiki de olmuş, yaşanılmış başımdan geçenler" diyorum. Özellikle de Anadolu'muzun ufacıcık köylerinde yaşayan minik ışıklar misali yazma sevdalısı insanlarımızı tanıdıkça, onları diğer yazma sevdalılarıyla buluşturdukça bir taş atabildiğimi düşünüyorum sonsuzda bir yere.

Umarım, yeni yılda da bir arada oluruz.

Herkeslere, yazmaktan keyif alacakları çok değerli an(ı)ları hediye edecek sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyor ve teşekkür ediyorum.





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy