menu

kokox

stickymenu

MONTEVERDE ARTISTA CRYSTAL FOUNTAIN PEN / MONTEVERDE ARTISTA CRYSTAL FOUNTAIN PEN


Adına yeşil dağ anlamında, Monte Verde denilen Amerikalı Monteverde dolmakalemleri de 3-4 yıldan bu yana dünyada esen şeffaf kalem çılgınlığına Artista Crystal serisi dolmakalemleriyle girmişti.
Geçenlerde Monteverde, Artista Crystal serisine yeni renkler ekleyerek şeffaf renkli dolmakalem furyasını kendi payına biraz daha körükledi. Şeffaf dolmakalem kullanma modasının, karanlık ve alışıldık motiflere sahip klasik dolmakalem dünyasına yeni bir nefes getirdiği ve bu pazarı uzun süredir canlı tuttuğu su götürmez bir gerçek. Klasik dolmakalemler bilinen koyu renkleriyle gençlerin ilgisini çekmezken şeffaf dolmakalemler gençlerin fazlasıyla beğenisini kazanarak klasik dolmakalemlerin hasılatlarını dünya genelinde sollayıp geçmiş durumda.
Uzun süredir dolmakalem piyasası neredeyse şeffaf dolmakalemlerin elinde tuttuğu pazar payına göre şekilleniyor. Monteverde ise bu gerçeğin ışığında gayet cazip ve hoş renkler eklemiş Artista Crystal serisi dolmakalemlerine. Kristal berraklığında akrilikten üretilen bu seri dolmakalemler hem kartuş hem de içinden çıkan pompa ile çalışıyor. Çelik uca sahip bu dolmakalemin ağırlığı 25 gr., kapağı kapalı tam boyu 12,5 cm. ve kalınlığı 1,4 cm. ABD satış fiyatları 45-50 ABD$ arasında değişiyor.

On behalf of the sense of a green mountain, called Monte Verde in Italian, American Monteverde had already entered with Artista Crystal series fountain pens into the demonstrator fountain pen crazy current that started 3-4 years a go.
Monteverde has decided to surf with colored demonstrator wave by releasing three new colors of their Artista Crystal fountain pen in pink, green, and blue. Available with a steel nib, the Monteverde Artista Crystal fountain pens fill via a cartridge or converter that is included with the pen.
The pens are made from clear acrylic and all the metal accessories are chromium plated. Monteverde Artista Crystal fountain pen weighs in 25 grams with capped dimensions of 12,5cm. full lenght and diameter is 1,4cm. Price is 45-50 US$





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy