menu

kokox

stickymenu

KAWECO SPORT CLIPS

Kaweco, Sport modeli için bir çok klips modeli mevcut. Bunlardan bir kaçı resimde bir arada var. Sadece aralarında krom olan sürümü yok. Kaweco dolmakalemler ülkemizde klipsleri ile beraber geliyorlar ama yurtdışında durum böyle değil. Yurt dışından satın aldığınız Kaweco Sport dolmakalemlerin klipslerini beğenip siz ayrıca satın alıyorsunuz. Kalem fiyatının içine klips maalesef dahil değil. Buna dikkat etmekte fayda var.

Daha önce tek tip olarak(bordo renkli kalemin üstünde) sarı ve gümüş renklerinde olan klipsler daha keskin ve modern çizgilere sahipti. Yaklaşık bir sene önce Kaweco, daha eski çizgilere sahip olan bir klips tipini bu sefer üç renk olarak çıkarttı. Böylece Kaweco Sport için klips tipi seçeneği ikiye çıkmış oldu. Fakat klips rengi seçeneklerine ise bir üçüncü renk daha eklendi. Kaweco nun klips seçeneklerine eklenen 2. tip klipsin adı "DELUXE Retro". Renk seçeneklerine üçüncü olarak eklenen rengin adı ise "Raw Bonze DeLuxe". Rengin adı "ham bronz" diye geçse de tam bir bakır rengi. 1. Kalemin üstünde görülen klips yeni Kaweco Sport bakır renk klipslerinden. Bu durumda arzı endam etmesine pek bakmayın. İlk geldiğinde pırıl pırıldı.

Şöyle bir bakıp kutusuna yerleştirdim ve aylardır orada duruyordu. Geçenlerde bulunduğu yerden çıkartıp gömlek cebime iliştireyim istedim. Kutudan aldığımda kararmış vaziyette idi. Ben doğal kararması taraftarı olduğum için cebime yerleştirdim. Akşam eve döndüğümde aynada fark ettim ki klips gömleğe bütün kirini kusmuş. Aldım elime parlatıcıyı ama sür sür bitmiyor ve klips hep kir kusuyor. Bez tertemiz iken bu hale geldi ama kir ya da korozyon bitmedi. Bu çok severek aldığım klipsin sonu anlamına geliyor. Zira ana malzemesi bakır ve son derece korozif bir metal. Üzerine ise koruyucu lak atılmamış ki el ile teması en üst seviyede.





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy