menu

kokox

stickymenu

KIRTASİYECİ LOUIS VUITTON / LOUIS VUITTON INTO STATIONERY


Yukarıdaki resmi görünce bir çok okurum "ne oluyor" demekten kendini alıkoyamamıştır. Bu resmin çok okunma ya da fazla ziyaretçi alma stratejisiyle pek bir alakası yok. Bu günkü konunun bizatihi kendisi.
Bildiğiniz gibi hanımlara kafayı yedirten, balata sıyırtan ve de ocaklar söndüren Louis Vuitton adıyla müsemma marka, aynı bizim memleketimizdeki sokak yoğurtçusunun omuz askısında sattığı o lezzetli yoğurtların yerine plastik yoğurt satarak hem fukara yoğurtçuların nafakasına göz dikme hem de bizleri türlü dertlere duçar olma olasılığına itekleyen büyük firmalarımız gibi bir harekete imza atmak üzere karar almış.
WWF(Womens Wear Daily) hanımlara yönelik derginin 14.05.2012 tarihli haberine göre;
Bu yıl başında parfüm sektörüne de girmiş olan ve bir müddetten bu yana ajanda, kalem ve gezi rehberleri üreten deri eşyanın kabesi Louis Vuitton kağıda dayalı ve diğer kırtasiye ürünlerini de imal edip satmaya karar vermiş. Derginin ifadesine göre buna işaret eden en önemli kanıt ise brasserie, kahve, kitapçıları ve buraları ziyaret eden elit entellektüelleri ile bir cazibe merkezi olan Paris'in Saint-Germain-des-Prés mahallesinde bulunan Louis Vuitton butiğindeki genişletme çalışmaları imiş.
Bizim gibi yazmayı ve yazım araçlarını sevenler için "hadi hayırlısı" demekten kendimi alamıyorum. Yandık ki Marmara çırası gibi.
Gittiniz bir kahveye.., Dolmakaleminizle yazıyorsunuz sakince.., Fakat o da ne?.. Karşı masa da Louis Vuitton çantasından Louis Vuitton ajandasıyla dolmakalemini çıkartıp koyuyor masanın üstüne bir cins-ü latif..., Vay.., vay.., vay ki vay !. Mahvolduk demektir. Der dest olup gitmek lazım.
Vallahi ne bileyim, dolmakalem işinin de suyu çıkmaya mı başladı.., ne dersiniz ??.






blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy